{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'Eltávolítás': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'Eltávolítás': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

VELUX tetőkijárat
A GXU tetőkijárat a VELUX tetőtéri ablakok összes előnyével rendelkezik. A GXU tetőkijárat az előírásoknak megfelelően biztosítja kéményseprők és más szakemberek számára a kijutást a tetőre. A belső térben éppoly esztétikus megjelenésű, mint más VELUX tetőtéri ablak, nincs különbség. Háromféle üvegezéssel kapható.

 

Oldalra nyíló funkció
A GXU tetőkijárat oldalra nyíló funkciója kiválóan alkalmassá teszi arra, hogy fűtött és lakott térből a tetőre való egyszerű és könnyű kijutást biztosítsa. Az ablak jobbra vagy balra nyílik, a beállítástól föggően. A kinyitott ablakszárnyat gázrugók tartják meg nyitott állapotban.

 

Modern, fehér színű poliuretán bevonat
A poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok alapját keményfa alkotja, amelynek nedvességálló fehér poliuretán bevonat biztosít tökéletes fedést. A termikusan sajtolt fafelület fokozottan jó hőszigetelő, a ragyogó fehér bevonaton pedig nem láthatók a rejtett illesztések.

 

Természetes szellőzés
Zárt ablak mellett is élvezheti a tiszta, friss levegőt a felső szellőzőnyílás segítségével. Így elegendő friss levegő jut a helyiségbe, de továbbra is biztonságban tudhatja otthonát, és nem kell tartania az esőtől vagy a széltől.

 

ThermoTechnology™
A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel kényelmesebbé teheti otthonát, miközben a fűtésszámla is érezhetően alacsonyabb lesz. A VELUX ThermoTechnology™ kiválóan szigetelő energiahatékony anyagai javítják az ablak hőszigetelő tulajdonságait, és légmentes zárást biztosítanak. Ha fontos szempont Önnek az energiahatékonyság, keresse a ThermoTechnology™ logóval ellátott termékeinket. 

 

VELUX Pick&Click!® rendszer
A VELUX Pick&Click!® rendszer egy előszerelt konzolokat tartalmazó rendszer, amelyek megkönnyíti a rolók, roletták beszerelését, és mindig segít a tökéletes illesztés elérésében. Válasszon egy rolót, és pattintsa a helyére. 

 

Tetőhajlásszög
A VELUX GXU tetőtéri ablak 15–85°-os dőlésszögű tetőkhöz ajánlott.

 

A sikeres beépítés titka
A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Töltse le a kiválasztott VELUX terméket bemutató PDF-et vagy videót. Ha nem találja a keresett információt, írjon az info@tetoablakdirekt.hu e-mail-címre.

A beépítési útmutatókat és videókat innen töltheti le.

A burkolókeret tisztítása
Tisztítsa meg a burkolókeretet az ablak körül a falevelektől és egyéb szennyeződésektől, hogy az esővíz szabadon le tudjon folyni.

A zsanérok és zárszerkezet kenése
Évente legalább egyszer javasolt a zsanérok és zárszerkezet kenőzsírral való kenése a kopásból eredő meghibásodások elkerülése és a gördülékeny nyitás/zárás biztosításának érdekében.

A légszűrő tisztítása
A légszűrő kiemelhető, és hagyományos háztartási tisztítószerekkel tisztítható. Nyissa ki teljesen az ablakszárnyat, majd vegye ki a szűrőt a sínből.