{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'Eltávolítás': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'Eltávolítás': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

 

Solstro tetőbevilágító fűtetlen terekhez

Ez a nagyszerű árú, univerzális tetőtéri ablak kiváló megoldást jelent olyan helyiségekben (például kerti házakba, nem fűtött padlástérbe, illetve garázsokhoz), ahol alapos szellőztetésre és megfelelő mennyiségű fényre van szükség. 

Egyszerű, univerzális kialakítás


A Solstro tetőbevilágító egy igazi 'minden az egyben', mert minden ami a beszereléshez szükséges, csavarok, burkolókeret illetve maga a felülvilágító is egy csomagban található. A burkolókeret univerzális, cserép- és palatetőhöz is tökéletesen használható (a tetőfedőanyag magassága maximum 90 mm lehet), mivel a tökéletes szigetelés érdekében a habszivacs tömítés szabható vagy teljesen levehető.

A tetőbevilágító nyitása igény szerint

A nyitható tetőbevilágítók különlegessége, hogy a beépítés során Ön eldöntheti, hogy a saját a igényeinek megfelelően milyen irányból szeretné felnyitni.
A 45 x 55 és 45 x 73-as méretek esetében vagy jobbról felfelé, vagy alulról felfelé nyitási lehetőségek közül lehet választani a beépítés során. Ezeknél a méreteknél ez az tetőablak elsősorban fény és levegő beengedésére szolgál, kitámasztó nincs hozzá.
A 85 x 85 cm-es méretben a tetőbevilágító jobbról felfelé vagy balról felfelé nyílóként építhető be. (Tehát csak oldalsó nyitás lehetséges, alulról felfelé nem.) A kényelmes közlekedés megkönnyítésére van egy kitámasztó is hozzá, így az ablakszárny 90 fokban kinyitva stabilan megállítható.

Anyag, üvegezés

A fenyőből készült tok gombaölő szerrel kezelt. A tetőbevilágító 14 mm-es dupla üvegezéssel (3-8-3 mm) rendelkezik. Kinlincse krómozott acél, mely két szellőző állásban rögzíthető.

Tetőhajlásszög

Az antracit szürkére festett Solstro tetőtéri ablak 15–90°-os dőléssszögű tetőkhöz ajánlott.

2 év garancia.

 

A termék valóban könnyen beszerelhető, doboza pedig mindent tartalmaz, amire csak szükség van a beépítéshez! A termékhez képekkel illusztrált beépítési útmutatót mellékeltünk.