{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható.
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

VELUX felnyíló tetőtéri ablakok – Még több természetes fényt engednek be az otthonába
Élvezze a pazar kilátást és a természetes napfényt a VELUX felnyíló tetőtéri ablakokból. Az alsó kilincses VELUX felnyíló tetőtéri ablakok kifelé nyílnak, így csodás kilátást biztosítanak a horizontra, és megnövelik a beáramló fény mennyiségét. Az alsó kilincsnek köszönhetően az ablakok könnyen elérhetők és gyorsan kinyithatók, és a helyiséget másodpercek alatt elárasztja a friss levegő. A VELUX felnyíló tetőtéri ablakok 45°-os szögben nyithatók.

Klasszikus fenyőbevonat
A fenyőbevonatú tetőtéri ablakok kiváló minőségű, FSC-tanúsítvánnyal rendelkező fenyőből készülnek, amelyeket színtelen, vízbázisú, háromrétegű bevonat véd a szennyeződésektől és a nedvességtől. 

 

Természetes szellőzés
Zárt ablak mellett is élvezheti a tiszta, friss levegőt: húzza meg egyszer a kilincset, és kinyílik a szellőzőnyílás. Így elegendő friss levegő jut a helyiségbe, de továbbra is biztonságban tudhatja otthonát, és nem kell tartania az esőtől vagy a széltől.

 

Vészkijárat
A nagyméretű, korlátlan nyitási területnek köszönhetően a felnyíló tetőtéri ablakok vészkijáratként is használhatók.

ThermoTechnology™

A ThermoTechnology™hőszigetelési rendszerrel kényelmesebbé teheti otthonát, miközben a fűtésszámla is érezhetően alacsonyabb lesz. A VELUX ThermoTechnology™ kiválóan szigetelő energiahatékony anyagai javítják az ablak hőszigetelő tulajdonságait, és légmentes zárást biztosítanak. Ha fontos szempont Önnek az energiahatékonyság, keresse a ThermoTechnology™ logóval ellátott termékeinket.

VELUX Pick&Click!® rendszer
A VELUX Pick&Click!® rendszer egy előszerelt konzolokat tartalmazó rendszer, amelyek megkönnyíti a rolók, roletták beszerelését, és mindig segít a tökéletes illesztés elérésében. Válasszon egy rolót, és pattintsa a helyére. 

Tetőhajlásszög
A megfelelő VELUX burkolókeretbe épített felnyíló tetőtéri ablakok használata 15–55°-os hajlásszögű tetőkhöz ajánlott.

Karbantartás
A VELUX felnyíló tetőtéri ablakok 180°-os szögben fordíthatók át, a külső üveg beltéri tisztításának megkönnyítése érdekében pedig rögzíthetők.

 

 

A sikeres beépítés titka 

A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Töltse le a kiválasztott VELUX terméket bemutató PDF-et vagy videót. Ha nem találja a keresett információt, írjon az info@tetoablakdirekt.hu e-mail-címre.

A beépítési útmutatókat és videókat innen töltheti le.
Az üveg tisztítása
A VELUX billenő tetőtéri ablak tisztítása gyors és egyszerű. A külső üvegfelület tisztításához fordítsa át az ablakszárnyat 180°-kal. és rögzítse tisztítóállásban a reteszekkel. Így mindkét kezét használhatja a takarításhoz, és akár létráról is biztonságosan dolgozhat. 

A burkolókeret tisztítása
Tisztítsa meg a burkolókeretet az ablak körül a falevelektől és egyéb szennyeződésektől, hogy az esővíz szabadon le tudjon folyni.

A zsanérok és zárszerkezet kenése
Évente legalább egyszer javasolt a zsanérok és zárszerkezet kenőzsírral való kenése a kopásból eredő meghibásodások elkerülése és a gördülékeny nyitás/zárás biztosításának érdekében.

Az ablak fafelületének karbantartása
A fafelületek nedves szappanos ronggyal tisztíthatók. Emellett a fafelület felújítása, az igénybevételtől függően (páratartalom, napfény, hő) 3-5 évenként javasolt. A felületkezelést (lakkot vagy festéket) el kell távolítani, majd a megcsiszolt, megtisztított és megszáradt felületet vizesbázisú akril lakkal vagy festékkel lehet átkenni.

A légszűrő tisztítása
A légszűrő kiemelhető, és hagyományos háztartási tisztítószerekkel tisztítható. Fordítsa át teljesen az ablakszárnyat, és rögzítse tisztítási pozícióban, majd vegye ki a szűrőt a sínből.