{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'Eltávolítás': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'Eltávolítás': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Id}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

VELUX INTEGRA® billenő elektromos tetőtéri ablakok – Nehezen elérhető helyekre
A VELUX INTEGRA® elektromos billenő tetőtéri ablaknak köszönhetően otthonában is élvezheti a pazar természetes fényt és a varázslatosan friss levegőt. A VELUX INTEGRA® elektromos tetőtéri ablakokba rejtett motort helyeztek, így tökéletes megoldást jelentenek, ha Ön távirányítós ablakokat keres. A felhasználóbarát érintőképernyős vezérlővel néhány másodperc alatt átalakul a belső tér, mivel elárasztja a fény és a friss levegő.

VELUX INTEGRA® 
A VELUX INTEGRA® teljes körű kényelmet és irányíthatóságot biztosít – távolról is. Az érintőképernyős vezérlővel az ablakok, az árnyékolók és a redőnyök egyetlen gombnyomással, távolról nyithatók vagy csukhatók. Használja az előre programozott 8 kényelmi beállítást, vagy készítsen a saját igényeinek (ébredés szellőztetés, nyaralás stb.) megfelelő beállításokat. A távirányítóval könnyen elérhetővé válnak az otthonában lévő ablakok – azok is, amelyekhez nehéz hozzáférni, pl. a lépcsők mellett vagy a magas mennyezetű helyiségekben lévők.

 

Esőérzékelő
Elektromos és napelemes tetőtéri ablakainkhoz esőérzékelő is tartozik. Az ablak automatikusan bezáródik, ha esőt érzékel. 

 

Természetes szellőzés
Zárt ablak mellett is élvezheti a tiszta, friss levegőt: az érintőképernyős távirányítóval könnyedén szellőző állapotba állítható a szellőző nyílás. Így elegendő friss levegő jut a helyiségbe, de továbbra is biztonságban tudhatja otthonát, és nem kell tartania az esőtől vagy a széltől.

 

Modern, fehér színű poliuretán bevonat
A poliuretán bevonatú tetőtéri ablakok alapját keményfa alkotja, amelynek nedvességálló fehér poliuretán bevonat biztosít tökéletes fedést. A termikusan sajtolt fafelület fokozottan jó hőszigetelő, a ragyogó fehér bevonaton pedig nem láthatók a rejtett illesztések.


ThermoTechnology™
A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel kényelmesebbé teheti otthonát, miközben a fűtésszámla is érezhetően alacsonyabb lesz. A VELUX ThermoTechnology™ kiválóan szigetelő energiahatékony anyagai javítják az ablak hőszigetelő tulajdonságait, és légmentes zárást biztosítanak. Ha fontos szempont Önnek az energiahatékonyság, keresse a ThermoTechnology™ logóval ellátott termékeinket. 

 

Prémium minőségű laminált biztonsági üveg opciók
A VELUX prémium üvegtípusoknál a laminált biztonsági üveg alapfelszereltség. A laminált üvegnek köszönhetően akkor sem kerül üvegtörmelék a helyiségbe, ha az üveg véletlenül betörik. Az egyes üvegtípusokról további infomációkat az ablak konfigurátor üvegezés pontjában találhat. 

 

VELUX Pick&Click!® rendszer
A VELUX Pick&Click!® rendszer egy előszerelt konzolokat tartalmazó rendszer, amelyek megkönnyíti a rolók, roletták beszerelését, és mindig segít a tökéletes illesztés elérésében. Válasszon egy rolót, és pattintsa a helyére. 

 

Tető hajlásszög
A megfelelő burkolókerettel rendelkező VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakokat 15–90°-os hajlásszögű tetőkhöz ajánljuk.

A sikeres beépítés titka 
A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Töltse le a kiválasztott VELUX terméket bemutató PDF-et vagy videót. Ha nem találja a keresett információt, írjon az info@tetoablakdirekt.hu e-mail-címre.

A beépítési útmutatókat és videókat innen töltheti le.
Az üveg tisztítása
A VELUX billenő tetőtéri ablak tisztítása gyors és egyszerű. A külső üvegfelület tisztításához fordítsa át az ablakszárnyat 180°-kal. és rögzítse tisztítóállásban a reteszekkel. Így mindkét kezét használhatja a takarításhoz, és akár létráról is biztonságosan dolgozhat. 

Az esőérzékelő megtisztítása
Az esőérzékelő beszennyeződése problémát okozhat a működésben. Ezért javasolt az érzékelő  évente kétszeri, szükség esetén gyakoribb, nedves puha ronggyal való tisztítása.

A burkolókeret tisztítása
Tisztítsa meg a burkolókeretet az ablak körül a falevelektől és egyéb szennyeződésektől, hogy az esővíz szabadon le tudjon folyni.

A zsanérok és zárszerkezet kenése
Évente legalább egyszer javasolt a zsanérok és zárszerkezet kenőzsírral való kenése a kopásból eredő meghibásodások elkerülése és a gördülékeny nyitás/zárás biztosításának érdekében.

A légszűrő tisztítása
A légszűrő kiemelhető, és hagyományos háztartási tisztítószerekkel tisztítható. Fordítsa át teljesen az ablakszárnyat, és rögzítse tisztítási pozícióban, majd vegye ki a szűrőt a sínből.