{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

VELUX kézi működtetésű billenő tetőtéri ablakok
Az elegáns alsó kilincses ablakot akkor ajánljuk, ha az ablakot az ideálisnál magasabbra építik be, például magas térdfal esetén. Szellőztetése a kattintható kétfokozatú résszellőzővel vagy a kilincs szellőztető állásban rögzítésével lehetséges.

Természetes szellőzés
Zárt ablak mellett is élvezheti a tiszta, friss levegőt: a szellőző szelep két oldalának megnyomásával kinyílik a szellőzőnyílás. Így elegendő friss levegő jut a helyiségbe, de továbbra is biztonságban tudhatja otthonát, és nem kell tartania az esőtől vagy a széltől.

 

Magas minőségű klasszikus fenyőbevonat
A lakkozott fenyőbevonat biztosítja a tetőtéri ablak hosszú élettartamát és ideális a hagyományos belsőtérhez. 

 

VELUX Pick&Click!® rendszer
A VELUX Pick&Click!® rendszer egy előszerelt konzolokat tartalmazó rendszer, amelyek megkönnyíti a rolók, roletták beszerelését, és mindig segít a tökéletes illesztés elérésében. Válasszon egy rolót, és pattintsa a helyére. 

 

Tetőhajlásszög
A VELUX GZL tetőtéri ablak 15–90°-os hajlásszögű tetőkhöz ajánlott.

 

A sikeres beépítés titka 
A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Töltse le a kiválasztott VELUX terméket bemutató PDF-et vagy videót. Ha nem találja a keresett információt, írjon az info@tetoablakdirekt.hu e-mail-címre.

A beépítési útmutatókat és videókat innen töltheti le.

Az üveg tisztítása
A VELUX billenő tetőtéri ablak tisztítása gyors és egyszerű. A külső üvegfelület tisztításához fordítsa át az ablakszárnyat 180°-kal. és rögzítse tisztítóállásban a reteszekkel. Így mindkét kezét használhatja a takarításhoz, és akár létráról is biztonságosan dolgozhat. 

A burkolókeret tisztítása
Tisztítsa meg a burkolókeretet az ablak körül a falevelektől és egyéb szennyeződésektől, hogy az esővíz szabadon le tudjon folyni.

A zsanérok és zárszerkezet kenése
Évente legalább egyszer javasolt a zsanérok és zárszerkezet kenőzsírral való kenése a kopásból eredő meghibásodások elkerülése és a gördülékeny nyitás/zárás biztosításának érdekében.

Az ablak fafelületének karbantartása
A fafelületek nedves szappanos ronggyal tisztíthatók. Emellett a fafelület felújítása, az igénybevételtől függően (páratartalom, napfény, hő) 3-5 évenként javasolt. A felületkezelést (lakkot vagy festéket) el kell távolítani, majd a megcsiszolt, megtisztított és megszáradt felületet vizesbázisú akril lakkal vagy festékkel lehet átkenni.