{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

VELUX kézi működtetésű billenő tetőtéri ablakok
Otthonában is élvezheti a pazar természetes fényt és a varázslatosan friss levegőt. A felső kilincses VELUX billenő tetőtéri ablak könnyen nyitható – még a bútorok felett is. A színtelen lakkal kezelt fenyő természetes hatást kelt, ami melegséggel tölti meg a lakótereket. 

Karbantartást nem igénylő poliuretán bevonat
Ideális választás fürdőszobába vagy konyhába, vagy ahol fehér szín a kívánatos. A hőkezelt fa magot víznek és szennyeződéseknek ellenálló poliuretán bevonat fedi, mely kiváló hőszigetelő képességet és tartósságot jelent. A felső kilincs a legtöbb beépítési magasságban kényelmes működtetést nyújt akkor is, ha az ablak fürdőkád vagy mosdó fölé kerül.

 

Természetes szellőzés
Zárt ablak mellett is élvezheti a tiszta, friss levegőt: húzza meg egyszer a kilincset, és kinyílik a szellőzőnyílás. Így elegendő friss levegő jut a helyiségbe, de továbbra is biztonságban tudhatja otthonát, és nem kell tartania az esőtől vagy a széltől.

ThermoTechnology™
A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel kényelmesebbé teheti otthonát, miközben a fűtésszámla is érezhetően alacsonyabb lesz. A VELUX ThermoTechnology™ kiválóan szigetelő energiahatékony anyagai javítják az ablak hőszigetelő tulajdonságait, és légmentes zárást biztosítanak. Ha fontos szempont Önnek az energiahatékonyság, keresse a ThermoTechnology™ logóval ellátott termékeinket. 

 

3 rétegű energiatakarékos üvegezéssel is választható
61-es üveg -  Az energiatakarékos, megnövelt zajszűrő hatású 3 rétegű edzett külső üvegfelület, mely az időjárás kihívásainak, úgy mint hóteher vagy jégeső, remekül ellenáll. A 61-es üvegű ablak 1,1 W/m²K U értékkel rendelkezik.

 

VELUX Pick&Click!® rendszer
A VELUX Pick&Click!® rendszer egy előszerelt konzolokat tartalmazó rendszer, amelyek megkönnyíti a rolók, roletták beszerelését, és mindig segít a tökéletes illesztés elérésében. Válasszon egy rolót, és pattintsa a helyére. 

 

Tetőhajlásszög
A VELUX GLU tetőtéri ablak 15–90°-os hajlásszögű tetőkhöz ajánlott a megfelelő burkolókerettel.

 

A sikeres beépítés titka

A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Töltse le a kiválasztott VELUX terméket bemutató PDF-et vagy videót. Ha nem találja a keresett információt, írjon az info@tetoablakdirekt.hu e-mail-címre.

A beépítési útmutatót ide kattintva töltheti le.

Az üveg tisztítása
A VELUX billenő tetőtéri ablak tisztítása gyors és egyszerű. A külső üvegfelület tisztításához fordítsa át az ablakszárnyat 180°-kal. és rögzítse tisztítóállásban a reteszekkel. Így mindkét kezét használhatja a takarításhoz, és akár létráról is biztonságosan dolgozhat. 

A burkolókeret tisztítása
Tisztítsa meg a burkolókeretet az ablak körül a falevelektől és egyéb szennyeződésektől, hogy az esővíz szabadon le tudjon folyni.

A zsanérok és zárszerkezet kenése
Évente legalább egyszer javasolt a zsanérok és zárszerkezet kenőzsírral való kenése a kopásból eredő meghibásodások elkerülése és a gördülékeny nyitás/zárás biztosításának érdekében.

A légszűrő tisztítása
A légszűrő kiemelhető, és hagyományos háztartási tisztítószerekkel tisztítható. Fordítsa át teljesen az ablakszárnyat, és rögzítse tisztítási pozícióban, majd vegye ki a szűrőt a sínből.