{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

A Solstro termékcsalád ezen belépő szintű modelljét lenyűgöző paraméterei és vonzó ára teszik kedveltté.

 

A Solstro DPY B900 ablak keskeny tokkal rendelkezik, amely anélkül csökkenti a költségeket, hogy kompromisszumokat kellene vállalni a hőszigetelési paraméterek terén – Uw 1,3 W/m²K.
A DPY B900 ablak lenyűgöző teljesítményt kínál a két alacsony kibocsátást lehetővé tevő (hővisszaverő) rétegének köszönhetően, melyek révén nem melegszik túl a helyiség nyáron, télen pedig nem szivárog ki a hő.

 

Az ablak más tényezők szerint is jól teljesít, hiszen a vízzáró képessége E1350-es kategóriájú, szélellenállása pedig C4 kategóriájú, ami egyértelmű tanúbizonysága annak, hogy az ablak – keskeny tokos kivitele ellenére – kiválóan ellenáll a környezeti viszontagságoknak. Edzett (kiemelten törésálló) külső üvegtáblája fokozott biztonságot garantál.
A fa minősége szintén jelentős tényező – a Solstro ablakok gyártásához használt fa a legjobb minőségű, és kizárólag FSC-tanúsítvánnyal rendelkező forrásból származik, ami a fenntartható beszerzés záloga.

 

A Solstro DPY B900 ablakok paraméterei lenyűgözőek, a mindennapi használatuk pedig rendkívül kényelmes. Középső zsanérjuk (az ablak közepénél rögzített vasalat) and és az ablakszárny aljára szerelt fogantyújuk révén a beszerelési magasságtól függetlenül könnyen hozzáférhetők. A fogantyú két különböző állást kínál, melyek révén a helyiség anélkül is jól szellőzik, hogy teljesen ki kellene nyitni az ablakot.

 

A kiváló minőségű és kitűnően működő ablakok fontos kiegészítője a minden Solstro ablakra érvényes 10 éves garancia (amennyiben beszerelésük az eredeti burkolókeret-készlettel történik).


Tetőhajlásszög

A fehérre festett Solstro tetőtéri ablak 15–90°-os dőléssszögű tetőkhöz ajánlott.

 
A sikeres beépítés titka 
A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Minden termékhez áttekinthető, képes beszerelési útmutatót mellékelünk.
Az ablak tisztítása:
Tisztítsa rendszeresen az üvegfelületet, a külső felületet a szárny 165°-os fordításával tudja legjobban elérni.  
A fa elemeket minden évben a látható felületen egyszer újra kell lakkozni, hogy minél tovább ellenálljanak a nedvességnek. 
A fa- és műanyag elemeket szükség esetén nedves, szappanos vízzel is tisztíthatja. Bár ez a módszer fa tetőtéri ablakok esetén esetlegesen megnöveli a szükséges lakkozások számát.
 
Karbantartás

Évenként végezze el a következő műveleteket, hogy a tetőtéri ablaka minél tovább használható maradjon:

  • Lakkozza újra a tetőtéri ablakot. A lakkozás gyakorisága a szoba nedvességétől is függ. Bármelyik vízbázisú lakkot használhatja, csak arra kell figyelni hogy a lakkot egyenletesen vigye fel a tetőtéri ablak felületére. 
  • Zsírozza/olajozza be a forgópántokat évente. Ne használjon túl sok zsírt/olajat.
  • Tisztítsa meg a vízelvezetőt és a csatornákat rendszeresen a tetőtéri ablak körül hogy a víz szabadon le tudjon folyni.