{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem
Solstro kézi működtetésű billenő tetőtéri ablakok

A Solstro fehérre lakkozott fa ablakok minden elvárásnak megfelelnek az ár és a minőség tekintetében. A festett felület olyan otthonokban mutat különösen szépen, ahová a PVC-nél jobban illik a fa. A Solstro tetőtéri ablak széria mélyebben épül a tetőbe, esztétikusabb külső megjelenést és még jobb hőszigetelést biztosítva.

Alsó kilinccsel egyszerűen nyitható

Tetőtéri ablakaink nyitására alulra szerelt cink ötvözetből készült öntvény kilincs szolgál. A kilincs segítségével három különböző pozícióban rögzítheti a tetőtéri ablakot. A kilincs alaphelyzetben hermetikusan zár, a további kettő állás pedig különböző fokú passzív szellőzést tesz lehetővé.

Masszív, minőségi fából készült profil


A Solstro tetőtéri ablakunk kiváló minőségű fenyőből készülnek gomba és rovar elleni védőszeres vákuumimpregnálással, majd színtelen vízbázisú lakk bevonatot kapnak a fa természetes megjelenésének megőrzése érdekében. A felhasznált faanyag megújuló erdőgazdálkodásokból származik, PEFC minősítéssel.

Hőszigetelés, üvegezés

A tetőtéri ablakok 24 mm-es kettős üvegezéssel készülnek (argongázzal), ami biztosítja a jó hőszigetelést, a hővédő bevonat pedig tovább csökkenti a hőveszteséget télen és egyúttal nem engedi a lakást túlmelegedni nyáron. Az üveg U-értéke: 1,1 W/m2K. A termék légáteresztő képessége Class 4 (a ma létező legjobb szigetelési osztály): valódi energia megtakarítás. 

Tetőhajlásszög

A fehérre festett Solstro tetőtéri ablak 15–90°-os dőléssszögű tetőkhöz ajánlott.
 
A sikeres beépítés titka 
A megfelelő beépítés elengedhetetlen a sikeres használathoz. Éppen ezért mindent megtettünk, hogy könnyen érthető és felhasználóbarát beépítési útmutatókat állítsunk össze. Minden termékhez áttekinthető, képes beszerelési útmutatót mellékelünk.
Az ablak tisztítása:
Tisztítsa rendszeresen az üvegfelületet, a külső felületet a szárny 165°-os fordításával tudja legjobban elérni.  
A fa elemeket minden évben a látható felületen egyszer újra kell lakkozni, hogy minél tovább ellenálljanak a nedvességnek. 
A fa- és műanyag elemeket szükség esetén nedves, szappanos vízzel is tisztíthatja. Bár ez a módszer fa tetőtéri ablakok esetén esetlegesen megnöveli a szükséges lakkozások számát.
 
Karbantartás

Évenként végezze el a következő műveleteket, hogy a tetőtéri ablaka minél tovább használható maradjon:

  • Lakkozza újra a tetőtéri ablakot. A lakkozás gyakorisága a szoba nedvességétől is függ. Bármelyik vízbázisú lakkot használhatja, csak arra kell figyelni hogy a lakkot egyenletesen vigye fel a tetőtéri ablak felületére. 
  • Zsírozza/olajozza be a forgópántokat évente. Ne használjon túl sok zsírt/olajat.
  • Tisztítsa meg a vízelvezetőt és a csatornákat rendszeresen a tetőtéri ablak körül hogy a víz szabadon le tudjon folyni.