{{productModel}}

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

{{ totalPrice.PriceVat | currency : undefined: 0}}

{{model.Family.Title}}

Válassza ki a tetőtéri ablakának méretét, valamint a legmegfelelőbb üvegezést és burkolókeretet.

+ -
{{v.Value}}

{{v.Value}}

{{v.Description}}

Minimum ár {{v.minPrice | currency : undefined: 0}}

{{ v.isDisabled ? 'NEM KAPHATÓ' : a.selectedValue.Value === v.Value ? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }} Ez a termék ezekkel a paraméterekkel nem kapható
+ -
{{f.DisplayName}}/

{{f.DisplayName}} ({{f.ProductID}})

{{f.Price | currency : undefined: 0}}

{{ f.IsAdded===true? 'ELTÁVOLÍTÁS': 'Hozzáadom' }}
{{selectedProduct.TypeSignType}}
  • {{selectedProduct.Vce}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

  • {{s.ProductID}}
  • {{a.Label}} {{a.Value}}

Kosárba teszem

Speciális tetőtéri ablak fehér PVC-alapanyagból. A modellt jó energiahatékonyság és kivételes vízállóság jellemzi, és ezek a jellemzők ideális megoldást jelentenek a magas páratartalmú helyiségek (pl. konyhák, fürdőszobák és mosókonyhák) esetében. A sima PVC felület igen könnyen tisztán tartható, és a fa ablakokkal ellentétben nem igényel időszakos lakkozást.

 

A Solstro APY B1500 ablakok tartósságot és hosszú élettartamot garantálnak. Az ablak belülről acél és alumínium kombinációból álló megerősítést kapott. A kombináció megfelelő merevséget biztosít, és garantálja, hogy az ablak hő hatására sem deformálódik el.

 

Az APY B1500 ablak kiváló, 1,1 W/m²K értékű hőszigetelési paraméterekkel rendelkezik a két kamrát és két alacsony kibocsátást lehetővé tevő (hővisszaverő) réteget tartalmazó, a kategória legkifinomultabb tripla üvegezésével, így a helyiség nem melegszik túl nyáron, télen pedig nem szivárog ki a hő.

 

Az ablakok más tényezők szerint is jól teljesítenek, hiszen a vízzáró képességük E1500-as kategóriájú, szélellenállásuk pedig C3 kategóriájú, ami egyértelmű tanúbizonysága annak, hogy az ablakok kiválóan ellenállnak a környezeti viszontagságoknak. Edzett (kiemelten törésálló) külső üvegtáblája fokozott biztonságot garantál.

 

A Solstro APY B1500 ablakok paraméterei lenyűgözőek, a mindennapi használatuk pedig rendkívül kényelmes. A középső zsanér (az ablak közepénél rögzített vasalattal) és az ablakszárny aljára szerelt fogantyú lehetővé teszi az ablakok könnyű nyitását és csukását. A fogantyúnak két különböző állása van, melyek segítségével a helyiség anélkül is jól szellőztethető, hogy teljesen ki kellene nyitni az ablakot.

 

A kiváló minőségű és kitűnően működő ablakok fontos kiegészítője a minden Solstro ablakra érvényes 10 éves garancia (amennyiben beszerelésük az eredeti burkolókeret-készlettel történik).

A megfelelő beépítés kulcsfontosságú előfeltétel annak biztosításához, hogy a tetőtéri ablakok hosszú évekig megfelelően működjenek, miközben a kinti körülményektől függetlenül kiváló szigetelést biztosítanak. Ezért az eredeti burkolókeret-készletek kizárólagos használatát javasoljuk, melyek a legmagasabb szintű szigetelést biztosítják az ablak és a tető találkozásának kritikus pontján.Ügyfélszolgálati szakértőink tapasztalt csapata szívesen válaszol minden kérdésére, amely az ablakokkal vagy beépítésükkel kapcsolatban felmerül. Várjuk megkeresését.Az alábbiakban talál egy linket egy útmutatóhoz, amely áttekinthető lépésekben mutatja be a tetőtéri ablak beszerelési folyamatát. Kérjük, ismerkedjen meg vele.

 

Az ablak tisztítása

A Solstro tetőtéri ablakok nagyon kevés tisztítást igényelnek.Tisztítsa rendszeresen az üvegfelületet, a külső felületet a szárny 165°-os fordításával tudja legjobban elérni.  A fa elemeket minden évben a látható felületen egyszer újra kell lakkozni, hogy minél tovább ellenálljanak a nedvességnek.

 A fa- és műanyag elemeket szükség esetén nedves, szappanos vízzel is tisztíthatja. Bár ez a módszer fa tetőtéri ablakok esetén esetlegesen megnöveli a szükséges lakkozások számát.

Karbantartás

Évenként végezze el a következő műveleteket, hogy a tetőtéri ablaka minél tovább használható maradjon:Lakkozza újra a tetőtéri ablakot. A lakkozás gyakorisága a szoba nedvességétől is függ. Bármelyik vízbázisú lakkot használhatja, csak arra kell figyelni hogy a lakkot egyenletesen vigye fel a tetőtéri ablak felületére.

Zsírozza/olajozza be a forgópántokat évente. Ne használjon túl sok zsírt/olajat.

Tisztítsa meg a vízelvezetőt és a csatornákat rendszeresen a tetőtéri ablak körül hogy a víz szabadon le tudjon folyni.