Klasszikus tetőablakaink ideális választásnak bizonyolunak, ha szeretne még több természetes fényt beengedni a laktérbe. Legyen szó billenő vagy felnyíló tetőtéri ablakról vagy akár távvezérlésű ablakokról, kínálatunkban biztosan megtalálja a szükséges funkciókkal rendelkező modellt.

Távirányítású ablakok a tökéletes kényelemért

A távirányítású ablakok innovatív rendszere lehetővé teszi az egyetlen gombnyomással történő kinyitást és becsukást. Használja az előre programozott beállításokat, vagy készítsen a saját igényeinek megfelelő programokat.

Billenő tetőtéri ablakok minden árkategóriában - alsó és felső kilinccsel is!

A VELUX és Solstro billenő tetőtéri ablakok széles kínálatával rendelkezünk, a megfizethető minőségtől kezdve a prémium termékekig. Válasszon kedvére a 3 belső felület típus és alsó valamint felső kilincses modell közül!

Kettős funkció: felső és középtengely mentén is nyitható

A felnyíló ablak szárnya a felső tengely mentén a tetőtérből kifelé nyitható - tökéletes kilátást biztosít a felnyíló nyitásmódban, mivel a szárny nem nyílik be a tetőtérbe. A termék elérhető fa és műanyag bevonatú kivetelben is. Prémium VELUX minőség.

Speciális megoldásokat nyújtunk minden igényre, legyen szó praktikus tetőkivúvóra hőszigetelés nélküli terekhez vagy akár a lakott térből a tetőre való kijutást segítő tetőkijáratra. Keresse speciális igényekre szabott termékeinket!

Ideális választás a használaton kívüli, hőszigetelés nélküli terekhez

A Solstro tetőkibúvó megfizethető, költséghatékony megoldást jelent olyan fűtetlen helyiségekben (például nem fűtött padlásterekben, garázsokban vagy kerti házakban) ahol alapos szellőztetésre és megfelelő mennyiségű fényre van szükség. Burkolókerettel egybeépítve szállítjuk!

Egyszerű és könnyű kijutás a tetőre

A VELUX GXL és GXU tetőkijáratot olyan lakott tetőterekbe ajánljuk, ahonnan a tetőre való kijutás más módon nem oldható meg. Oldalra nyíló funkciója egyszerű kijutást tesz lehetővé a tetőre, mely biztosítja az utat a tetőre a kéményseprő számára.