NÉZZE MEG ÖSSZES
 ABLAKUNKAT

Még több természetes fény és friss levegő

Billenő ablakiank széles választéka, számos méretopció és üvegezés típus teszi lehetővé, hogy megtalálja az Önnek leginkább megfelelő tetőablakot kínálatunkból

Tovább a termékekhez

IDEÁLIS KONYHÁBA ÉS FÜRDŐSZOBÁBA

A VELUX INTEGRA® elektromos tetőtéri ablak fehér poliuretán bevonattal van ellátva. A poliuretán bevonatnak köszönhetően nedvességálló, ezért ideális megoldást jelent olyan helyiségekben is, ahol magas a páratartalom.
Több Kevesebb

IDŐJÁRÁSÁLLÓ EGÉSZ ÉVEN ÁT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FENYŐBŐL

Az eredeti tetőtéri ablak egyedülálló felső nyitószerkezettel rendelkezik, mely már ennél az alaptípusnál is tartalmazza a beépített szellőzőnyílást, így a szellőztetés akár zárt ablaknál is egyszerűen megoldható. A felső kilinccsel könnyű az ablaknyitás alacsony térdfal esetén, vagy ha bútorok kerülnek az ablak alá.
Több Kevesebb

FOKOZOTT HANGSZIGETELÉS ÉS ENERGIATAKARÉKOS 3-RÉTEGŰ ÜVEGEZÉS

A ThermoTechnology™ hőszigetelési rendszerrel kényelmesebbé teheti otthonát, miközben a fűtésszámla is érezhetően alacsonyabb lesz. A 3-rétegű üvegezéssel az energiahatékonyság mértéke is növekszik.  A VELUX ThermoTechnology™ kiválóan szigetelő energiahatékony anyagai javítják az ablak hőszigetelő tulajdonságait, és légmentes zárást biztosítanak. 
Több Kevesebb

A termék részletes leírásáért kattintson ide!