A legtöbb VELUX tetőtéri ablakra visszállt a megszokott (min. 2 munkanap) szállítási idő!

A Solstro termékkínálatában szereplő árnyékolók az alacsonyabb árfekvésű rolókategóriába tartoznak. Akár dekoratív fényszabályozást, hővédelmet vagy magasabb szintű külső védelmet keres, biztos lehet benne, hogy nálunk megtalálja a megfelelő rolót. Egyszerűen böngészhet az árnyékolók széles skáláján, miközben kiválasztja a designt, színt vagy mintát, és ezzel hozzájárul álmai megvalósításához. Solstro rolóink VELUX ablakokkal is kompatibilisek.

 

Fénykizárás a pihentető alvásért

A Solstro fényzáró roló lehetővé teszi a lehető legtöbb fény kizárását a nap bármely szakaszában annak érdekében, hogy Ön és családja megfelelő alváshoz és pihenéshez jusson.

Lágyítja a beérkező fényt

A Solstro roletták ideális megoldást biztosítanak, amennyiben a szobába érkező közvetlen napfényt szeretné csökkenteni, illetve lágyítani, miközben növeli a magánszféra érzetét.

Tökéletes magas páratartalmú helyiségbe

A Solstro reluxák hagyományos és kevés karbantartást igényelnek: a nedvességálló bevonat ideális megoldást jelent a nedves klímájú helyiségekben, például a fürdőszobában vagy a konyhában.

 

Teljeskörű védelem a külső hatások ellen

A Solstro elektromos redőny olyan teljeskörű védelmet nyújt, melynek keretében a fényt és a hőt kényelmesen távirányítóval szabályozhatja, illetve a nem kívánt rovarok elleni védelem fokozásához is nagymértékben hozzájárul.

Hűvös tetőtér nyáron is

A Solstro külső hővédő roló segíti a szoba hőmérsékletének alacsonyan tartását akár egy meleg, napsütéses napon is. A roló meggátolja a napsugarakat, mielőtt elérnék az ablaküveget és így megakadályozza az üveg és azáltal a szoba felmelegedését.