ISMERJEN MEG BENNÜNKET JOBBAN

 

Nyissa meg az utat a több természetes fény és friss levegő előtt! Ha kedvező árú alternatívát keres, tekintse meg Solstro tetőablakainkat: 7 standard méretből és 3 fajta felületkezelésből válogathat kedvére, hogy Ön is megtalálja a legjobb  megoldást. Nézze meg Solstro termékpalettánkat!

Tovább a Solstro termékekhez

TÖKÉLETES ILLESZKEDÉS A KORSZERŰ LAKÁSBELSŐKHÖZ

A Solstro AAX fehérre lakkozott fa ablakok minden elvárásnak megfelelnek az ár és a minőség tekintetében. A festett felület olyan otthonokban mutat különösen szépen, ahová a PVC-nél jobban illik a fa. A Solstro tetőtéri ablak széria mélyebben épül a tetőbe, esztétikusabb külső megjelenést és még jobb hőszigetelést biztosítva.
Több Kevesebb

KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ FENYŐBŐL, EDZETT KÜLSŐ ÜVEGEZÉSSEL

A Solstro fa ablakok minden elvárásnak megfelelnek az ár és a minőség tekintetében. A keret kiváló minőségű skandináv fenyőfából készülDupla üveggel rendelkezik, amelyből a külső üveg edzett; a két réteg között argon gáz gondoskodik a szigetelésről.
Több Kevesebb

IDEÁLIS KONYHÁKBA ÉS FÜRDŐSZOBÁKBA

A Solstro APX műanyag tetőtéri ablak (többkamrás PVC profillal) könnyen tisztántartható, alig igényel karbantartást, mivel nem kell évente lakkozni. Ideális választás párás helyiségekbe - fürdőszobába vagy konyhába. Könnyen tisztántarthatók és az ablak sem károsodik a magas páratartalom miatt. 
Több Kevesebb

A termék részletes leírásáért kattintson ide