Az alumínium globális hiánya és a termelés akadozása miatt jelenleg késést tapasztalhat a tetőablakok szállításában. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

Reluxás római rolók

  • Elegáns szövete nem tolakodó, látványos fényáttűnéseket kelt a helyiségben.
  • A 26 egyedi, természetes és felcserélhető szövetanyag segítségével a roló szövete és a szoba hangulata is percek alatt megváltoztatható. 
  • Egyszerű és gyors felszerelés a VELUX Pick&Click!™ rendszer segítségével.

Öltöztesse otthonát természetes fénybe

A VELUX római rolók sokféle pompás szövetből készülnek, amelyek segítségével lágy nappali fényekbe öltöztetheti otthonát. Válasszon a mutatós színek, minták és fényáttűnések közül – ha pedig változtatni szeretne, elég kicserélni a szövetet a rolón.

A szövetanyag egyszerűen kicserélhető, így mindig ki tudja fejezni az aktuális hangulatát. A fény kizárásához érdemes sötétebb színárnyalatot választania; a világos színekkel csodás fényáttűnésekben gyönyörködhet a helyiségben, míg az áttetsző szövetek tompítják a fényeket. Garantáljuk, hogy mindenki megtalálja az otthonának megfelelő darabot.

A VELUX Roman Blinds Collection a vezető európai divattrend-ügynökség, a Trend Union segítségével jött létre. 

Cserélje ki a szövetet – és vele a helyiség hangulatát

A VELUX római rolók 20-féle halvány és natúr színárnyalatban, más-más fényáteresztő, illetve fényáttűnést biztosító képességgel kaphatók. A szövet eltérő anyagú, könnyen levehető, és egyszerűen mosható. A roló szövetét külön vásárolhatja meg, így a kívánt stílusú végeredményt kapja – ráadásul akkor cserélheti ki, amikor csak akarja.

Egyszerű és gyors felszerelés a VELUX Pick&Click!™ rendszer segítségével

A szabadalmaztatott, gyárilag felszerelt rögzítőlécek minden VELUX tetőtéri ablakon alapfelszereltségnek számítanak. A rögzítőlécekre bármelyik VELUX roló felhelyezhető, így egyszerű és zökkenőmentes a felszerelés. A beépítési tájékoztatót mellékeljük a rolóhoz.

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A római rolók bármelyik VELUX belső árnyékolóval együtt használhatók, így jobban szabályozható a fényerő, a melléjük felszerelt VELUX szúnyoghálók pedig akkor is kizárják a lakásból a rovarokat, ha az ablak nyitva van.

Tartós, VELUX minőség 

A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. 

 
20-féle halvány és természetes színárnyalatban, más-más fényáteresztő, illetve fényáttűnéseket keltő képességgel.

A rendeléshez mellékeltük a beépítési tájékoztatót, de a videó- és PDF formátumú útmutatókat ide kattintva is letöltheti.