{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX sötétítő kampós roletta

  • Fényzáró szövete nem engedi át a napfényt, kizárólag a roló két oldalán hatol be fény 
  • Kézi működtetés, 3 állásban rögzíthető
  • 2 színben kapható: bézs és sötétkék 

Erős sötétítő hatás
A VELUX sötétítő kampós roletta szövete nem engedi át a napfényt, kizárólag a roló két oldalán hatol be fénysugár. 

Egyszerű működtetése kedvező árfekvéssel párosul 
A kézi működtetésű VELUX roletta kampói segítségével 3 állásban rögzíthető az ablakkeret belső oldalán elhelyezett 3 kampópár egyikéhez. Egyedi Pick&Click!® rendszerének köszönhetően könnyen és gyorsan felszerelhető, mellyel erős sötétítő hatás érhető el a nyugodt alvásért. Főként hálószobába és gyerekszobába ajánljuk.


Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel
A VELUX sötétítő roletták hővédő ereje más VELUX külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. Szereljen melléjük VELUX szúnyoghálót, és akár nyitott ablak mellett is élvezheti a rovarmentes környezetet.

 

Tartós VELUX minőség
A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában.

A roletta bézs és sötétkék színekben érhető el, és percek alatt felszerelhető az egyedülálló Pick&Click!™ rendszernek köszönhetően. A VELUX sötétítő rolókat teszteljük, hogy Ön biztosan a piacon kapható legjobb sötétítőhöz juthasson.


 

Egyszerű felszerelés a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése gyerekjáték az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a VELUX tetőtéri ablakok többségére gyárilag konzolokat szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania, és így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

Amennyiben a tetőablakon valamiért nincsenek gyárilag felszerelt konzolok, mi elküldjük őket a megrendelt roló mellé. Ne aggódjon: a konzolok felszerelése sem bonyolult. Ezenfelül cserealkatrészként is beszerezheti őket. Ha szeretne rendelni belőlük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. 

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót természetesen a megvásárolt rolók mellé is küldünk. A többi PDF és videóformátumú beszerelési tájékoztató a beszerelést ismertető oldalon található.