A legtöbb VELUX tetőtéri ablakra visszállt a megszokott (min. 2 munkanap) szállítási idő!

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX roletta - kézi működtetés kampókkal

  • Elegáns és mutatós, nem tolakodó fényáttűnésekkel, amelyek meghitt, meleg hangulatot teremtenek otthonában.
  • Kampókkal, 3 különböző állásban rögzíthető
  • Több színben

 

Szabályozza a beömlő nappali fény mennyiségét, és óvja magánszféráját

Olyan egyszerű eszközt keres, amely óvja a magánszféráját, tompítja a beáramló fényt és szabályozza a fényerősséget? A VELUX roletták praktikus megoldásnak tekinthetők: egyszerű eszközként óvják a magánszféráját, és beengedik otthonába a természetes fényt harmonikus hangulatot teremtve. A VELUX rolettákat nappalikba, étkezőkbe, otthoni irodákba és gyerekszobákba ajánljuk.

A VELUX roletták anyaga poliészter. A roló 6 db kampóval kapható, melyeket a két oldalon 3-3 pozícióba kell rögzíteni. A roló így 3 különböző állapotban állítható meg, attól függően, mennyi fényt szeretne beengedni a szobába.

Több színben
A VELUX kampós roletták 4-féle elegáns színben kaphatók, így Ön minden helyiségbe megtalálhatja a megfelelőt. A rolettákon áttűnő fény meghitt, meleg hangulatot teremt otthonában.

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel
A VELUX roletták hővédő ereje más VELUX külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. Szereljen melléjük VELUX szúnyoghálót, és akár nyitott ablak mellett is élvezheti a rovarmentes környezetet. 

Tartós, VELUX minőség 
A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. 

A roletta 4 színeben érhető el, és percek alatt felszerelhető az egyedülálló Pick&Click!™ rendszernek köszönhetően. A VELUX roletták tompítják a szobába beömlő fényt – ennek mértéke a roló színétől függ.

 

Tökéletes felszerelés néhány perc alatt a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően gyors és egyszerű. A legtöbb VELUX tetőtéri ablakra gyárilag konzolokat szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania: így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

A rolókhoz mindig mellékelünk egyszerűen felszerelhető konzolokat arra az esetre, ha a tetőablakon valamiért nem lennének gyárilag felszerelve. Ezenfelül ügyfélszolgálatunkon plusz cserealkatrészként is beszerezheti őket.

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót a megvásárolt roló mellé is küldünk. A többi PDF és videóformátumú beszerelési tájékoztató a roló beszerelését ismertető oldalontalálható.