{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX reluxa – kézi működtetésű

  • Ön tetszés szerint szabályozhatja a helyiségbe érkező fény mennyiségét és irányát.
  • Konyhába, fürdőszobába vagy más nedves klímájú helyiségekbe ajánljuk.
  • Egyszerűen, húzózsinór nélkül, a beépített kilinccsel működtethető.

A lakótérbe érkező fény mennyiségének teljes körű szabályozása

A VELUX reluxa tökéletes megoldás olyan helyiségekbe, ahol Ön kívánja szabályozni a beérkező fény mennyiségét, irányát, valamint a fény által teremtett atmoszférát. A reluxák az ablak belső oldalára helyezhetők, a lamellák pedig megdönthetők, így Ön teljes mértékben szabályozhatja a helyiségekbe jutó fényt. A reluxákat hálószobába, konyhába és fürdőszobába ajánljuk – de arra is alkalmasak, hogy egy hagyományos berendezésű helyiséget valódi ékszerdobozzá varázsoljanak.

Napi használatra

A VELUX reluxák 35 mm-es lakkozott alumínium lamellákból állnak, amelyek galvanizált alumíniumból készült oldalsó vezetősínben futnak. A sínes kialakításnak köszönhetően a fény nem jut be oldalról, így a reluxa jól kizárja a fényt. A húzózsinór anyaga tartós poliészter.

Nedvességálló – tökéletes megoldás párás helyiségekbe

A tartós, víz- és foltálló alapanyagoknak köszönhetően ideális megoldást jelentenek a konyhába, fürdőszobába és más párás helyiségekbe.

Találja meg az otthonába illő rolót

A VELUX reluxa 9-féle színben kapható, így biztos talál az otthonába jól illőt. 

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A VELUX reluxák hővédő ereje más VELUX külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. Szereljen melléjük VELUX szúnyoghálót, és akár nyitott ablak mellett is élvezheti a rovarmentes környezetet. 

Tartós, VELUX minőség 

A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában.


 

9 klasszikus színben

A reluxák lamellái 35 mm szélesek, és lakkozott alumíniumból készültek. A VELUX reluxák természetesen galvanizált alumínium oldalsó vezetősínben futnak, amelyek kint tartják az oldalról beáradó fényt.  

 

Egyszerű felszerelés a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése gyerekjáték az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a VELUX tetőtéri ablakok többségére gyárilag konzolokatt szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania, és így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

Amennyiben a tetőablakon valamiért nincsenek gyárilag felszerelt konzolok, mi elküldjük őket a megrendelt roló mellé. Ne aggódjon: a lécek felszerelése sem bonyolult. Ezenfelül cserealkatrészként is beszerezheti őket. Ha szeretne rendelni belőlük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. 

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót természetesen a megvásárolt rolók mellé is küldünk. A többi PDF és videóformátumú beszerelési tájékoztató a beszerelést ismertető oldalon található.