{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

Solstro reluxák – univerzális – kézi működtetésű

  •  Szabályozza a helyiségbe érkező napfény mennyiségét és irányát.
  •  Nedvességálló – konyhába, fürdőszobába vagy más párás helyiségekbe ajánljuk.
  •  Vezeték- és zsinórmentes kialakításának köszönhetően még biztonságosabb.

Szabályozza a helyiségbe érkező fény mennyiségét és irányát

A Solstro reluxák elegáns megoldást jelentenek a helyiségbe érkező fény mennyiségének és irányának a szabályozásához. A nedvességálló alumíniumreluxa kiválóan mutat a nappaliban, de például a konyhában, a fürdőszobában és minden olyan helyiségben helyt áll, ahol magas a páratartalom. A húzózsinór nélküli reluxa használata egyszerű és magától értetődő. A Solstro rolók tökéletesen illeszkednek a Solstro ablakokra: sem szabni, sem méretre igazítani nem kell őket (rendelés előtt ellenőrizze a méretet). A rolókra két év garanciát adunk.

Egyszerű felszerelni 

A roló alig 10 perc alatt, mindössze egy csavarhúzó segítségével felszerelhető. Minden rolóhoz részletes tájékoztatót mellékelünk.

Elegáns és modern színvilág

A Solstro reluxa fehér színben kapható.

Húzózsinór nélküli kialakítás

A Solstro reluxákon nincs húzózsinór: a termék a tetején található gombbal működtethetők. Ez elegáns megoldás, és megkönnyíti a tisztítást. 

Használja más Solstro árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A Solstro reluxák hőérzetjavító és hővédő ereje más Solstro külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. 

A Solstro reluxák a következő tetőtéri ablakok bizonyos típusaival kompatibilisek: Solstro, VELUX (az új generációs modellekkel is), Fakro, Optilight, Keylite, Starlite, RoofLITE, valamint Dakstra. A reluxák nem kompatibilisek a Roto tetőtéri ablakokkal.

 

A sikeres beszerelés titka

 

A sikeres beszerelés elengedhetetlen ahhoz, hogy a Solstro termékek megfelelően működjenek. Ezért készítettük el egyszerű, könnyen érhető beszerelési útmutatónkat, melyet itt tud letölteni. Amennyiben műanyag ablaka van, kérjük tekintse meg kiegészítésünket a beszerelési útmutatóhoz. Töltse le pdf formátumban vagy nézze meg a Solstro termékekhez készült videónkat. Ha nem találja a keresett információkat akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tetoablakdirekt.hu email címen.