{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX Hálós redőny

  • Energiatakarékos
  • Teljes fénykizárás
  • Modern Design

VELUX logo


A VELUX hálós redőny még az előtt útját állja a napsugaraknak, hogy egyáltalán elérnék az ablak üvegét; otthona így a meleg nyári napokon is kellemesen hűs maradhat. A tartós, fényzáró anyag biztosítja a jobb éjszakai alváshoz szükséges sötétséget. A modern forma tökéletesen illeszkedik a tetőbe, a redőnnyel előre összehangolt (fali)kapcsolóval pedig a redőny kezelése egyszerű, a szerelés gyors és zökkenőmentes.


A távvezérlésű napelemes VELUX hálós redőny a tartozékát képező vele összehangolt (fali)kapcsolóval működik. Amennyiben Ön korábbi években vásárolt napelemes VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakkal rendelkezik, akkor azt a VELUX INTEGRA® érintőképernyős vezérlőt is használhatja, amelyet eredetileg a VELUX INTEGRA® tetőtéri ablakhoz kapott. Ebben az esetben az érintőképernyős vezérlő előnyeit is kihasználhatja: a redőnyök például beprogramozhatók arra, hogy konkrét időpontban leengedjenek vagy felemelkedjenek.


Anyag

A VELUX hálós redőny tartós és időtálló. Az időjárásnak ellenálló anyagból és strapabíró, lakkozott alumíniumból készítettük, és extrém körülmények között teszteltük, hogy biztosítsuk a hosszú-hosszú éveken át tartó, zavartalan működést.


Szín

Tartós, fényzáró anyagból készült az anyagot feszítő keresztlamellákkal és sötétszürke alumínium oldalsó vezetősínekkel.

 VELUX hálós redőny – napelemes, falikapcsolóval