{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

Solstro kültéri redőnyök – elektromos működtetésű

  •  Biztonságosabbá teszi otthonát.
  •  Teljes körű védelem a szélsőséges természeti és éghajlati jelenségekkel szemben, az év bármelyik szakában.
  •  Elektromotorral és távirányítóval 

Fokozott védelem és biztonság

A Solstro kültéri elektromos redőnyök extra védelmet biztosítanak a szélsőséges időjárási körülmények közepette, és az Ön biztonságáról is gondoskodnak. A redőnyök rendelkeznek az árnyékolók minden pozitív tulajdonságával, de ezzel egyidőben az időjárás viszontagságainak is ellenállnak és távol tartják a nem kívánt látogatókat, amíg Ön nem tartózkodik otthon. A Solstro elektromos redőny egy nagyszerű termék amely teljes fényzáró hatást bitzosít, növeli a hő- és hangszigetelést, védelmet nyújt a betörés ellen, továbbá megőrzi a magánszférát.

 

Egyszerű használat

Az elektromos redőny használata rendkívül egyszerű; a redőnyt egy motor mozgatja. A motor, a vezérlőegység és a rádiófrekvenciás távirányító a redőnybeépítés részét képezi. A termékhez a motor, az irányítóegység és a távirányító is hozzátartozik. Kompatibilis az io-homecontrol® rendszerekkel.

Tartós konstrukció

A redőny duplán szigetelt és felületkezelt alumínium lapokból áll, amelyek kiváló hang- és hőszigetelést biztosítanak. A lapokat gumipántok fogják össze, amelyek még tartósabbá teszik a terméket. A lapok speciális (hajlított keresztmetszetű) kialakítása lehetővé teszi, hogy a redőny feltekerve a piacon elérhető hasonló termékekhez képest rendkívül kis helyet foglaljon el. A tetőablak és a redőny könnyedén működtethető egyszerre is. A redőnyökre 10 év garanciát biztosítunk.

Egyszerű felszerelés

A redőny beépítése rendkívül egyszerű, a tetőablak beépítése után is könnyedén kivitelezhető.

 

Egyszerű felszerelés

A redőny egyszerűen felszerelhető, melyről részletes tájékoztatót mellékelünk a termék mellé és amelyet az alábbi linken is megtekinthet.