{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX külső hővédő roló – Kézi működtetésű, kampós

  • Akár 76%-kal csökkenti a bejutó passzív hőmennyiséget.
  • A nyári napokon is megőrzi a helyiségek hűvös és kellemes klímáját.
  • Áttetsző anyaga kíváló kilátást biztosít

A helyiség a nyári napokon is hűvös és kellemes hőmérsékletű marad


A VELUX külső hővédő roló olyan áttetsző külső árnyékoló, amely akár 72%-kal csökkenti a passzívan bejutó hőmennyiséget. Hatékony hővédelemmel rendelkezik: a napfény és a hő nem érheti el a tetőtéri ablak üvegét, így a roló hatékonyan őrzi meg a helyiségek hűvös, kellemes klímáját. Az ablakszárny aljáig húzott roló áttetsző anyaga kizárja a közvetlen napsugarakat, ám kifelé teljes láthatóságot biztosít.

Tartós anyagokból


A VELUX külső hővédő roló anyaga időjárásálló, tartós és megbízható poliészter. A roló 14%-os fényáteresztéssel rendelkező, fekete hálós anyagból készül. A külső hővédő rolók nyitott és csukott tetőtéri ablakokkal is használhatók. A használaton kívüli roló az ablakon lévő rolódobozba húzódik vissza. 

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel


A külső hővédő rolók bármelyik VELUX belső árnyékolóval használhatók, így megnövelik a fényerő-szabályozás mértékét, a melléjük felszerelt VELUX szúnyoghálók pedig nyitott ablaknál is kizárják a lakásból a rovarokat.

Tartós, VELUX minőség 


A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. 


A fekete hálós anyag fényáteresztése 14%.
Amennyiben az ablak megközelíthető helyen van, a VELUX külső hővédő rolók a beltérből is felszerelhetők. A felszerelésük igény szerint kívülről is történhet. A termékhez jól átlátható beszerelési tájékoztatót mellékelünk, de az útmutatókat innen is letöltheti.