{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

Solstro árnyékoló rolók VELUX tetőtéri ablakokhoz

  •  A hő még az ablakig sem jut el – a lakásba pedig még kevésbé
  •  Egyszerűen, a beltér felől felszerelhető
  •  Kizárólag VELUX tetőtéri ablakokkal kompatibilis

Nem engedi, hogy a meleg bejusson a szobákba 

A VELUX tetőtéri ablakokhoz gyártott Solstro külső hővédő rolók anyaga félig áttetsző, PVC-bevonattal ellátott hálós anyag, amely szétszórja a beérkező fényt, és megelőzi a helyiség túlmelegedését – mégsem akadályozza a kilátást. A Solstro rolók tökéletesen illeszkednek a VELUX tetőtéri ablakokra: sem szabni, sem méretre igazítani nem kell őket (rendelés előtt ellenőrizze a méretet).

Tartós védelem

A VELUX tetőtéri ablakokhoz gyártott Solstro külső hővédő rolók óvják az üvegfelületet az esetleges külső sérülésektől. A felszerelt külső hővédő roló nem látható, eltűnik az ablak szemöldökpárkánya alatt, ahol használaton kívül rejtve és védve van. Anyaga rothadás- és szennyeződésálló, PVC-borítású üvegszálas háló.

Egyszerű felszerelni 

A roló alig 10 perc alatt, mindössze egy csavarhúzó  segítségével felszerelhető. Minden rolóhoz részletes tájékoztatót mellékelünk.

 

A sikeres beszerelés titka

 

A sikeres beszerelés elengedhetetlen ahhoz, hogy a Solstro termékek megfelelően működjenek. Ezért készítettük el egyszerű, könnyen érhető beszerelési útmutatónkat, melyet itt tud letölteni. Töltse le pdf formátumban vagy nézze meg a Solstro termékekhez készült videónkat. Ha nem találja a keresett információkat akkor kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@tetoablakdirekt.hu email címen.