{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX harmonikaroló – kézi működtetésű

Elegancia és lágy nappali fények

 

  • A tarka és látványos fényáttűnésekkel szűri meg a beérkező fényt, és kellemes hangulatot teremt.
  • 20 különböző színben és mintával – minden helyiségbe talál odaillőt.
  • A roló nincs az ablak aljához vagy tetejéhez rögzítve, így még rugalmasabban használható.

Rugalmas fényerő-szabályozás és a magánszféra védelme 

A VELUX harmonikaroló elősegíti az Ön magánszférájának védelmét, és átengedi a természetes, lágy fényt. A minden ablakra felszerelhető, rendkívül népszerű harmonikaroló véd a kíváncsi tekintetektől, ám nem veszi el a fényt a helyiségektől. Éppen ezért kimondottan ajánlott nappalikba és étkezőkbe, illetve a napfényt és a magánszféra védelmét igénylő helyiségekbe. 

A rolók anyaga kiváló minőségű, áttetsző poliészterszövet. A húzózsinór anyaga szakadásálló poliészter; a zsinór maga rejtett. A rolók keskeny, elegáns, galvanizált alumínium oldalsínben futnak, amelyek kirekesztik az oldalról beszüremlő fényt. 

Bármilyen stílusban rendezte is be otthonát, talál hozzá illő rolót

A VELUX harmonikarolók 20-féle mutatós színben és mintával kaphatók.

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A VELUX harmonikarolók hővédő ereje más VELUX külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. Szereljen melléjük VELUX szúnyoghálót, és akár nyitott ablak mellett is élvezheti a rovarmentes környezetet. 

Tartós, VELUX minőség 

A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. 

 

20 különböző színben és mintával.

A VELUX harmonikarolók természetes galvanizált alumínium oldalsó vezetősínben futnak, amelyek kint tartják az oldalról beömlő fényt.

 

Egyszerű felszerelés a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése gyerekjáték az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a VELUX tetőtéri ablakok többségére gyárilag konzolokat szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania, és így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

Amennyiben a tetőablakon valamiért nincsenek gyárilag felszerelt konzolok, mi elküldjük őket a megrendelt roló mellé. Ne aggódjon: a lécek felszerelése sem bonyolult. Ezenfelül cserealkatrészként is beszerezheti őket. Ha szeretne rendelni belőlük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. 

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót természetesen a megvásárolt rolók mellé is küldünk. A többi PDF- és videóformátumú beszerelési tájékoztatót a beszerelést ismertető oldalon találja.