A legtöbb VELUX tetőtéri ablakra visszállt a megszokott (min. 2 munkanap) szállítási idő!

{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX fényzáró roló – kézi működtetésű

  • Bármelyik napszakban tökéletesen sötétít.
  • Csökkenti a beérkező és a távozó hő mennyiségét, így javítja a hőérzetet a beltérben.
  • Sokféle különböző színben és mintával – közülük jó pár kizárólag a VELUX kínálatában szerepel.

Teljes sötétség fénybiztos zárással

A VELUX fényzáró rolókkal teljes mértékben szabályozható a fényerősség: a termék nyugodt körülményeket teremt az éjszakai alváshoz vagy a délutáni szunyókáláshoz. Kiváló minőségű fényzáró rolóink segítségével akár 99%-os hatékonysággal zárhatja ki a beszűrődő fényt bármilyen helyiségben. A fényzáró rolókat hálószobákba, gyerekszobákba, házimozi-szobákba és vendégszobákba ajánljuk. 

Csökkenti a beérkező és a távozó hő mennyiségét

A VELUX fényzáró rolók javítják otthona energiaháztartását. A rolók hátoldalát alumíniumbevonat borítja, amely nyáron véd a nap hőjétől, télen pedig bent tartja a meleget.

Sokféle színben és mintával. 

A fényzáró rolók sokféle látványos színben és mintával kaphatók. A minták és színek meghitt, meleg hangulatot teremtenek. A termékeken jól ismert arcokat is láthatunk: a Csillagok háborúja szereplői, például R2-D2, Darth Vader nagyúr vagy Kylo Ren.

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A VELUX fényzáró rolók hővédő ereje más VELUX külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. Szereljen melléjük VELUX szúnyoghálót, és akár nyitott ablak mellett is élvezheti a rovarmentes környezetet. 

Tartós VELUX minőség

A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. A VELUX fényzáró rolók anyaga háromrétegű: egy réteg Oeko-Tex® szövet, egy réteg poliészter és egy réteg fényálló anyag alkotja.


 

 

A VELUX fényzáró rolókat teszteljük, hogy Ön biztosan a piacon kapható legjobb sötétítőhöz juthasson. Fénybiztosan zárnak, így a roló színétől függetlenül képesek sötétbe borítani a helyiséget. Ez azt jelenti, hogy Ön a lakókörnyezet belső kialakításához legjobban illő dizájnt választhatja.

A kilincses kivitelű, kézi működtetésű, valamint az elektromos és napelemes VELUX fényzáró rolók egyaránt természetesen galvanizált alumínium oldalsó vezetősínben futnak, amelyek kint tartják az oldalról beömlő fényt.

Egyszerű felszerelés a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése gyerekjáték az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a VELUX tetőtéri ablakok többségére gyárilag rögzítőléceket szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania, és így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

Amennyiben a tetőablakon valamiért nincsenek gyárilag felszerelt konzolok, mi elküldjük őket a megrendelt roló mellé. Ne aggódjon: a lécek felszerelése sem bonyolult. Ezenfelül cserealkatrészként is beszerezheti őket. Ha szeretne rendelni belőlük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. 

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót természetesen a megvásárolt rolók mellé is küldünk. A többi PDF és videóformátumú beszerelési tájékoztató a beszerelést ismertető oldalon található.