{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

Solstro fényzáró roló – univerzális – kézi működtetésű

  •  Maximális sötétítő hatás bármelyik napszakban
  •  Csökkenti a nyári meleget, így javítja otthona energiaháztartását
  •  4 elegáns színben, amelyek gyakorlatilag bármilyen beltérbe beilleszthetők

Rendkívüli sötétség 

A Solstro fényzáró rolók tökéletes sötétséget teremtenek a hálószobában, ami a mély éjszakai alvás elengedhetetlen feltétele. A rolók segítségével nappal is éjszakát varázsolhat a helyiségbe, ha szundítana egyet. A Solstro fényzáró rolók akkor is jó szolgálatot tesznek, ha Ön úgy dolgozik monitor előtt vagy néz tévét, hogy a képernyőre vetül napfény, de nem akarja teljes mértékben azt kizárni. A fényzáró rolók fehér, szürke, sötétkék vagy bézs színben kaphatók. A rolókra két év garanciát adunk.

Tartós anyagokból 

A tetőtéri ablakokhoz gyártott Solstro fényzáró rolók tartós poliészterből és fényálló gumiból készültek.

Keskeny és biztonságos

Nincsenek rajta nem látható vagy potenciális kockázatot jelentő zsinórok, és az alumíniumtokba illesztve tökéletesen eltűnik szem elől. 

Egyszerű felszerelés

A roló alig 10 perc alatt, mindössze egy csavarhúzó segítségével felszerelhető. Minden rolóhoz részletes tájékoztatót mellékelünk.

Használja más Solstro árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A Solstro fényzáró rolók hőérzetjavító és hővédő ereje más Solstro külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. 

A Solstro fényzáró rolók a következő tetőtéri ablakok bizonyos típusaival kompatibilisek: Solstro, VELUX (az új modellekkel is), Fakro, Optilight, Keylite, Starlite, RoofLITE, Balio, valamint Dakstra. A rolók nem kompatibilisek a ROTO tetőtéri ablakokkal. 

 

Egyszerű felszerelés

A roló alig 10 perc alatt, mindössze egy csavarhúzó segítségével felszerelhető. Minden rolóhoz részletes tájékoztatót mellékelünk, valamint az alábbi linken itt is megtekintheti.