{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX fényzáró energiaroló – kézi működtetésű

  •  Akár 27%-kal jobb hőszigetelés más VELUX fényzáró rolókkal összehasonlítva.
  •  Fényzáró szigetelésének köszönhetően bármelyik napszakban tökéletesen kizárja a fényt.
  •  12-féle elegáns színben, amelyek bármelyike jól kiegészíti a szobabelsőt. 
 

Növeli a kényelmet a hideg éjszakákon, teljesen kizárja a fényt, és fokozottan energiahatékony

Tartsa bent az értékes meleget a téli hónapokban, és javítsa a hőszabályozást nyaranta: ebben segít Önnek a VELUX fényzáró energiaroló. A fényzáró energiaroló teljes sötétséget biztosít, a hőszigetelő hatása pedig akár 26%-kal is javítja az otthona energiahatékonyságát.

A VELUX fényzáró energiarolók anyaga duplán hajtott fényzáró poliészterszövet, belső szerkezete pedig méhsejtes kialakítású alumíniumból készült. A szövetanyag keskeny, természetes színű, galvanizált alumínium anyagú oldalsó vezetősínbe van szorítva, hogy kint tartsa az oldalról beömlő fényt. A poliészter húzózsinórt kétrétegű szövetanyag rejti el szem elől. A rolón ezenfelül a hőszigetelést javító alumíniumbevonat is található, amely télen bent tartja a meleget, így a hőérzet javításával növeli a kényelemérzetet a lakótérben.


Sokféle színben 

A VELUX fényzáró energiarolók 12-féle mutatós színben kaphatók. Keskeny formájuk, simára hajtogatott szövetük és rejtett zsinórjuk révén minden helyiségbe kiváló és látványos kiegészítők.

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A VELUX fényzáró energiarolók hővédő ereje más VELUX külső hővédő rolók és redőnyök segítségével növelhető. Szereljen melléjük VELUX szúnyoghálót, és akár nyitott ablak mellett is élvezheti a rovarmentes környezetet. 

Tartós, VELUX minőség 

A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. 

 

9 különböző színben

A VELUX energiarolók fénybiztosan zárnak, így képesek sötétbe borítani a helyiséget. Válassza a szoba hangulatának legmegfelelőbb színt, a sötétítő hatás garantált.

A VELUX energiarolók galvanizált alumínium oldalsó vezetősínben futnak, amelyek kint tartják az oldalról beáradó fényt. 

Egyszerű felszerelés a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése gyerekjáték az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a VELUX tetőtéri ablakok többségére gyárilag konzolokat szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania, és így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

Amennyiben a tetőablakon valamiért nincsenek gyárilag felszerelt konzol, mi elküldjük őket a megrendelt roló mellé. Ne aggódjon: a lécek felszerelése sem bonyolult. Ezenfelül cserealkatrészként is beszerezheti őket. Ha szeretne rendelni belőlük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. 

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót természetesen a megvásárolt rolók mellé is küldünk. A többi PDF és videóformátumú beszerelési tájékoztató a beszerelést ismertető oldalon található.