{{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceWithVat | currency : undefined: 0}}

ÁFA: {{ totalPrice.PriceDiscounted.PriceVat | currency : undefined: 0}}

VELUX Duo fényzáró és harmonikaroló

  •  Teljes sötétítés és szórt, természetes fény napközben.
  •  Energiahatékony működés a helyiségbe érkező fény teljes körű szabályozásának köszönhetően.
  •  24-féle mutatós színben és mintával kaphatók a fehér színű harmonikarolóval kombinálva.

Két roló egyben: folyamatos sötétítés és fényszabályozás

A VELUX Duo roló a klasszikus VELUX fényzáró roló és a harmonikaroló ötvözete. Ötvözi a legelőnyösebb tulajdonságokat: teljes sötétítést biztosít éjszakára, finoman szórt és tompított természetes napfényt napközbenre. A VELUX Duo roló ideális megoldás minden olyan helyiségbe, ahol egyaránt szükség van a fényzáró roló sokoldalúságára és a harmonikaroló által biztosított tompább fényekre, például a hálóba vagy a tévészobába.

Tartós anyagokból

A VELUX Duo fényzáró rolók keskeny, galvanizált alumínium oldalsínben futnak, amely kint tartja az oldalról beszüremlő fényt. A fogantyúk szintén galvanizált alumíniumból készülnek. A fényzáró rolók anyaga szennyeződéstaszító OEKO-TEX®, amely három rétegből épül fel. A legbelső poliészter, a középső fényzáró anyagból készült, a harmadikat pedig különleges alumíniumbevonat fedi. Az alumíniumbevonat kizárja a fényt, és javítja a hőszigetelést – azaz nyáron csökkenti a nap hőjét, télen pedig bent tartja a meleget. A harmonikarolókat áttetsző poliészterszövetből készítik. A húzózsinór anyaga tartós poliészter. 

Szabályozza kedvére a fényt

A VELUX Duo fényzáró roló egy rolóházhoz csatlakozik, akadálymentes mozgását és léptetésmentes beállítását pedig oldalsínek segítik. A Duo fényzáró rolókon két különálló fogantyú kapott helyet. A fogantyúkkal a 2 féle szövet külön-külön is állítható. Az első fogantyú a két szövetanyag között, a másik a harmónikaroló alján helyezkedik el. Így egyszerűen szabályozható a kizárni, tompítani vagy beengedni kívánt fénymennyiség.

A kézi működtetésű roló egyszerűbb üzemeltetéséhez távnyitórudak, rúdhosszabbítók és rúdadapterek is rendelhetők.

Válassza ki az Önnek tetsző színt

A Duo fényzáró roló fénybiztosan zár, így a színétől függetlenül képes sötétbe borítani a helyiséget. A VELUX Duo fényzáró rolón található fényzáró szövet 24-féle színben kapható. A harmónikaroló fehér színű, és közvetlenül a fényzáró roló aljához van erősítve.

Használja más VELUX árnyékolókkal vagy redőnyökkel

A külső hővédő rolók bármelyik VELUX belső árnyékolóval együtt is használhatók, így hatékonyabban szabályozható a fényerő, a VELUX szúnyoghálók pedig akkor is kizárják a lakásból a rovarokat, ha az ablak nyitva van.

Tartós, VELUX minőség

A VELUX számára kiemelt fontosságú a minőség. Minden termékünkön teszteket végzünk, hogy ellenőrizzük a színtartóságot, a szakadásállóságot, valamint az optimális működést – hogy Ön sok-sok éven át ideális fényviszonyokat teremthessen otthonában. 

 

A VELUX Duo rolón található fényzáró szövet 24 színben kapható. A harmónikaroló fehér színű. A VELUX fényzáró rolókat teszteljük, hogy Ön biztosan a piacon kapható legjobb sötétítőhöz juthasson. Fénybiztosan zár, így a színétől függetlenül képes sötétbe borítani a helyiséget, a fehér színű harmonikaroló pedig tompítja a beérkező fényt.

Így tehát Ön a lakásbelsőt legjobban kiegészítő dizájnt választhatja. A VELUX Duo fényzáró rolók természetesen galvanizált alumínium oldalsó vezetősínben futnak, amelyek kint tartják az oldalról beömlő fényt.

 

Egyszerű felszerelés a VELUX Pick&Click!® rendszer segítségével

A kézi működtetésű beltéri VELUX rolók felszerelése gyerekjáték az egyedülálló Pick&Click!® rendszernek köszönhetően, ami azt jelenti, hogy a VELUX tetőtéri ablakok többségére gyárilag konzolokat szerelnek, hogy megkönnyítsék a felszerelést, és Ön mindig tökéletesen rájuk tudja illeszteni a rolókat. Önnek mindössze ki kell választania a rolót, majd a helyére kell pattintania, és így mindkét keze felszabadul a további szerelési munkálatokhoz. 

Amennyiben a tetőablakon valamiért nincsenek gyárilag felszerelt konzolok, mi elküldjük őket a megrendelt roló mellé. Ne aggódjon: a lécek felszerelése sem bonyolult. Ezenfelül cserealkatrészként is beszerezheti őket. Ha szeretne rendelni belőlük, forduljon az ügyfélszolgálatunkhoz. 

Az alábbiakhoz hasonló beépítési tájékoztatót természetesen a megvásárolt rolók mellé is küldünk. A többi PDF és videóformátumú beszerelési tájékoztató a beszerelést ismertető oldalon található.