A VELUX és Solstro árnyékolók ideális választást jelentenek tetőtéri ablakához, mellyel hozzájárulhat a tér stílusos kiegészítéséhez. Akár a természetes napfényt finoman tompító harmonikarolót keres, vagy hővédelmet, kifinomult megjelenést, esetleg szórakoztató designt a gyerekszobához, nálunk biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő rolót. Egyszerűen böngészhet az árnyékolók széles skáláján, miközben kiválasztja a designt, színt vagy mintát, és ezzel hozzájárul álmai megvalósításához. 

Tökéletes fénykizárás a pihentető alvásért

A VELUX és Solstro fényzáró rolók garantálják a lehető legtöbb fény kizárását a nap bármely szakaszában annak érdekében, hogy Ön és családja megfelelő alváshoz és pihenéshez jusson.

Teljes sötétség és védelem a hideg éjszakákon

A VELUX energiarolók használatával jobb hőszigetelés érhető el az ablakoknál és mindemellett élvezheti egy fényzáró roló előnyeit is a dupla pliszé, méhsejt formájú kialakításának köszönhetően.

Lágyítja a beérkező fényt

A VELUX és Solstro roletták ideális megoldást biztosítanak, amennyiben a szobába érkező közvetlen napfényt szeretné csökkenteni, illetve lágyítani. Megóvja bútorait és lakása dekorációját a fakulástól.

 

Teljeskörű védelem

A Solstro elektromos redőny olyan teljeskörű védelmet nyújt, melynek keretében a fényt és a hőt kényelmesen távirányítóval szabályozhatja, illetve a nem kívánt rovarok elleni védelem fokozásához is nagymértékben hozzájárul.

Hűvös tetőtér nyáron is

A külső hővédő roló segíti a szoba hőmérsékletének alacsonyan tartását akár egy meleg, napsütéses napon is. A roló meggátolja a napsugarakat, mielőtt elérnék az ablaküveget és így megakadályozza az üveg és azáltal a szoba felmelegedését.

 

2 az 1-ben: fényzárás és fényszűrés

A VELUX duó fényzáró roló 2 az 1-ben megoldást nyújt köszönhetően a fényzáró roló és a harmonikaroló praktikus kombinációjának. Mindkét termék előnyeit kínálja: teljes fénykizárás a nap bármely szakában vagy finom természetes fényszűrés. 

Rugalmasság ahogy Ön szeretné

A VELUX harmonikaroló lágy, szűrt fényárban fürdetheti a szobát. A tetszőleges pozícionálásnak köszönhetően a roló a tetőtéri ablak bármelyik részén megállítható, így szabályozható a beáramló fény mennyisége, és a roló kilátást sem akadályozza.

Tökéletes magas páratartalmú helyiségbe

A VELUX és Solstro reluxák ideális megoldást jelentenek a nedves klímájú helyiségekben, például a fürdőszobában vagy a konyhában. Alumínium lamelláik tetszőleges szögbe állíthatók, így épp annyi fényt engednek át, amennyit Ön szeretne.