Az alumínium globális hiánya és a termelés akadozása miatt jelenleg késést tapasztalhat a tetőablakok szállításában. Elnézést kérünk az esetleges kellemetlenségekért.

A VELUX és Solstro árnyékolók ideális választást jelentenek tetőtéri ablakához, mellyel hozzájárulhat a tér stílusos kiegészítéséhez. Akár a természetes napfényt finoman tompító harmonikarolót keres, vagy hővédelmet, kifinomult megjelenést, esetleg szórakoztató designt a gyerekszobához, nálunk biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő rolót. Egyszerűen böngészhet az árnyékolók széles skáláján, miközben kiválasztja a designt, színt vagy mintát, és ezzel hozzájárul álmai megvalósításához. 

Tökéletes fénykizárás a pihentető alvásért

A VELUX és Solstro fényzáró rolók garantálják a lehető legtöbb fény kizárását a nap bármely szakaszában annak érdekében, hogy Ön és családja megfelelő alváshoz és pihenéshez jusson.

Teljes sötétség és védelem a hideg éjszakákon

A VELUX energiarolók használatával jobb hőszigetelés érhető el az ablakoknál és mindemellett élvezheti egy fényzáró roló előnyeit is a dupla pliszé, méhsejt formájú kialakításának köszönhetően.

Lágyítja a beérkező fényt

A VELUX és Solstro roletták ideális megoldást biztosítanak, amennyiben a szobába érkező közvetlen napfényt szeretné csökkenteni, illetve lágyítani. Megóvja bútorait és lakása dekorációját a fakulástól.

 

Teljeskörű védelem

A Solstro elektromos redőny olyan teljeskörű védelmet nyújt, melynek keretében a fényt és a hőt kényelmesen távirányítóval szabályozhatja, illetve a nem kívánt rovarok elleni védelem fokozásához is nagymértékben hozzájárul.

Lágy fényhatások dekoratív megoldásokkal párosulva

A VELUX római rolók olyan kreatív megoldást kínálnak, melyek lágy fényhatásokkal párosulva igazán egyedivé teszik lakását. Több mint 26 különböző szín, minta és anyag közül választhat, így garantált, hogy megtalálja az Önhöz leginkább illő terméket. 

Hűvös tetőtér nyáron is

A külső hővédő roló segíti a szoba hőmérsékletének alacsonyan tartását akár egy meleg, napsütéses napon is. A roló meggátolja a napsugarakat, mielőtt elérnék az ablaküveget és így megakadályozza az üveg és azáltal a szoba felmelegedését.

 

2 az 1-ben: fényzárás és fényszűrés

A VELUX duó fényzáró roló 2 az 1-ben megoldást nyújt köszönhetően a fényzáró roló és a harmonikaroló praktikus kombinációjának. Mindkét termék előnyeit kínálja: teljes fénykizárás a nap bármely szakában vagy finom természetes fényszűrés. 

Rugalmasság ahogy Ön szeretné

A VELUX harmonikaroló lágy, szűrt fényárban fürdetheti a szobát. A tetszőleges pozícionálásnak köszönhetően a roló a tetőtéri ablak bármelyik részén megállítható, így szabályozható a beáramló fény mennyisége, és a roló kilátást sem akadályozza.

Tökéletes magas páratartalmú helyiségbe

A VELUX és Solstro reluxák ideális megoldást jelentenek a nedves klímájú helyiségekben, például a fürdőszobában vagy a konyhában. Alumínium lamelláik tetszőleges szögbe állíthatók, így épp annyi fényt engednek át, amennyit Ön szeretne.