A legtöbb VELUX tetőtéri ablakra visszállt a megszokott (min. 2 munkanap) szállítási idő!

VELUX tetőablakaink ideális választásnak bizonyolunak, ha szeretne még több természetes fényt beengedni a laktérbe. Legyen szó billenő vagy felnyíló tetőtéri ablakról vagy akár távvezérlésű ablakokról, kínálatunkban biztosan megtalálja a szükséges funkciókkal rendelkező modellt.

Távirányítású ablakok a tökéletes kényelemért

A távirányítású ablakok innovatív rendszere lehetővé teszi az egyetlen gombnyomással történő kinyitást és becsukást. Használja az előre programozott beállításokat, vagy készítsen a saját igényeinek megfelelő programokat.

Billenő tetőtéri ablakok alsó és felső kilinccsel is!

A VELUX tetőtéri ablakok széles kínálatával rendelkezünk, a megfizethető minőségtől kezdve a prémium termékekig. Válasszon kedvére a különböző üvegtípus és az alsó valamint felső kilincses modell közül! Akár 3-rétegű, energiatakarékos üveggel is!

Kettős funkció: felső és középtengely mentén is nyitható

A felnyíló ablak szárnya a felső tengely mentén a tetőtérből kifelé nyitható - tökéletes kilátást biztosít a felnyíló nyitásmódban, mivel a szárny nem nyílik be a tetőtérbe. A termék elérhető fa és műanyag bevonatú kivetelben is. Prémium VELUX minőség.

 

Egyszerű és könnyű kijutás a tetőre

A VELUX GXU műanyag bevonatú tetőkijáratot olyan lakott tetőterekbe ajánljuk, ahonnan a tetőre való kijutás más módon nem oldható meg. Oldalra nyíló funkciója egyszerű kijutást tesz lehetővé a tetőre, mely biztosítja az utat a tetőre a kéményseprő számára.

Egyszerű és könnyű kijutás a tetőre

A VELUX GXL fa tetőkijáratot olyan lakott tetőterekbe ajánljuk, ahonnan a tetőre való kijutás más módon nem oldható meg. Oldalra nyíló funkciója egyszerű kijutást tesz lehetővé a tetőre, mely biztosítja az utat a tetőre a kéményseprő számára.