A legtöbb VELUX tetőtéri ablakra visszállt a megszokott (min. 2 munkanap) szállítási idő!

A VELUX árnyékolók ideális választást jelentenek tetőtéri ablakához, mellyel hozzájárulhat a tér stílusos kiegészítéséhez. Akár a természetes napfényt finoman tompító harmonikarolót keres, vagy hővédelmet, kifinomult megjelenést, esetleg szórakoztató designt a gyerek szobához, nálunk biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő rolót. Egyszerűen böngészhet az árnyékolók széles skáláján, miközben kiválasztja a designt, színt vagy mintát.

Tökéletes fénykizárás a pihentető alvásért

A VELUX fényzáró rolók garantálják a fény kizárását a nap bármely szakaszában annak érdekében, hogy Ön és családja megfelelő alváshoz és pihenéshez jusson.

Teljes sötétség és védelem a hideg éjszakákon

A VELUX energiarolók használatával jobb hőszigetelés érhető el az ablakoknál és mindemellett élvezheti egy fényzáró roló előnyeit is a dupla pliszé, méhsejt formájú kialakításának köszönhetően.

Lágyítja a beérkező fényt

A VELUX roletták ideális megoldást biztosítanak, amennyiben a szobába érkező közvetlen napfényt szeretné csökkenteni, illetve lágyítani és miközben növeli a magánszféra érzetét. 

 

2 az 1-ben: fényzárás és fényszűrés

A VELUX duó fényzáró roló 2 az 1-ben megoldást nyújt köszönhetően a fényzáró roló és a harmonikaroló praktikus kombinációjának. Mindkét roló legjobbját kínálja: teljes fénykizárás a nap bármely szakában vagy finom természetes fényszűrés.

Rugalmasság ahogy Ön szeretné

A VELUX harmonikaroló a rugalmas, tetszőleges pozícionálásnak köszönhetően a tetőtéri ablak bármelyik részén megállítható, így tetszőlegesen szabályozható a beáramló fény mennyisége, és a roló kilátást sem akadályozza.

Tökéletes magas páratartalmú helyiségbe

A VELUX reluxák ideális megoldást jelent a nedves klímájú helyiségekben, például a fürdőszobában vagy a konyhában. Lamelláik tetszőleges szögbe állíthatók, így épp annyi fényt engednek át, amennyit Ön szeretne.

 

Lágy fényhatások dekoratív megoldásokkal párosulva

A VELUX római rolók olyan kreatív megoldást kínálnak, melyek lágy fényhatásokkal párosulva igazán egyedivé teszik lakását. Több mint 26 különböző szín, minta és anyag közül választhat, így garantált, hogy megtalálja az Önhöz leginkább illő terméket. 

Hűvös tetőtér nyáron is

A VELUX külső hővédő roló segíti a szoba hőmérsékletének alacsonyan tartását akár egy meleg, napsütéses napon is. A roló meggátolja a napsugarakat, mielőtt elérnék az ablaküveg felületét és így megakadályozza az üveg és azáltal a szoba felmelegedését.